Badrumsrenovering runt Värmdö & Gustavsberg

Är det dags att rusta upp ditt badrum, våtrum eller tvättstuga? Då ska du vända dig till oss. Vi hjälper till med allt från golvavjämning och flytspackling till kakelsättning och läggning av våtrumsmatta. Dessutom kan vi hjälpa till att installera golvvärme. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Badrum

Vi har lång erfarenhet av totalrenovering av badrum och hjälper gärna till redan i planeringen.

Renovera Tvättstuga

Helhetslösningar inom tvättstugerenoveringar. 

Renovera Våtrum

Ett gediget arbete utfört av våtrumsbehörig personal med certifikat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ett byggföretag för badrumsrenovering i Värmdö kommun Renovera ditt badrum med vår hjälp

  Ta hjälp av professionella hantverkare för badrumsrenovering

  Ska ni rusta upp ditt badrum, våtrum eller tvättstuga? Vi har behörighet för arbete med våtrum och utför arbetet efter dina önskemål. Vi arbetar i hela Värmdö kommun, från Älta till Hemmesta, Kolvik, Vindö och Hanskrok.

  När du anlitar oss får du följande:

  • Ett gediget arbete utfört av våtrumsbehörig personal med certifikat.
  • Möjlighet att själv påverka materialval och utförande.
  • Totalentreprenad med en projektledare som du har kontakt med under hela processen.

  Skapa ett badrum som är både vackert och praktiskt

  Ett fräscht badrum är en form av vardagslyx. Tillsammans skapar vi ett utrymme som är lika praktiskt som det är estetiskt tilltalande – här kan du både slappna av och sköta praktiska bestyr. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum och hjälper gärna till redan i planeringen. 

  Hjälp med materialval när du renoverar badrum

   Våtrumsmatta eller klinkers? Marmor, keramik eller mosaik? Det finns massor av olika material att välja mellan när du ska renovera badrum. I denna fråga är det främst din smak och inredningsstil som avgör men vi bistår gärna med råd och hjälp för att hitta bäst lösningar för dig. Det gäller även övrig inredning som dusch, badkar och val av vägghängd eller fristående toalett.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   08-437 33 642
   offert@byggarevärmdö.se

   Anlita en byggnadsentreprenör som erbjuder generalentreprenad

    Vid en renovering i badrum är det många olika arbeten som ska utföras. Dels handlar det om rördragning, exempelvis om en golvbrunn ska flyttas, och dels om plattsättning, kakling och eventuellt dragning av ny el. Med oss som projektledare har du alltid bara en kontaktperson – vi ser till att varje arbete utförs av hantverkare med rätt kvalifikationer och koordinerar deras arbete.

   Certifierad och behörig byggare ger trygghet

   Ett dåligt utfört arbete i badrum kan ge kostsamma konsekvenser. Läkage och fuktskador kan bli dyra att laga och försäkringsbolaget kan neka dig ersättning om arbetet inte är fackmannamässigt utfört. När du anlitar oss får du hjälp av auktoriserade, noggranna hantverkare med stor kunskap om badrumsrenovering.

   Ett byggbolag som arbetar i hela Värmdö kommun

   Vi utför arbeten i hela Värmdö kommun samt i Stockholm i övrigt. Älta, Vindö, Djurö, Saltarö, Fjällsvik, Strömma och Kummelnäs är bara några exempel på orter där vi arbetar och har nöjda kunder. Tveka inte att kontakta oss om du bor i närheten och behöver hjälp. Vi ordnar allt från toalettrenovering och golvvärme till ett regelrätt spa.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Vi hjälper dig oavsett om du vill totalrenovera badrummet, bygga nytt eller bara renovera vissa delar. Renoveringens omfattning samt materialval är det som påverkar priset. Hör av dig till oss med information om ditt projekt och med dina önskemål så återkommer vi med en skräddarsydd offert. Om ROT-avdrag är aktuellt hjälper vi dig med det också.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

   Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

   När bör jag göra en renovering av mitt torp?

   Att regelbundet underhålla torpet är en nödvändighet för att fastigheten inte ska sjunka i värde och för att upprätthålla säkerheten för de boende i torpet. Genom att bygga en bastu eller pool kan torpet med stor behållning användas som fritidsbostad eller bostad året runt.

   Hur går en renovering till när vi anställer er?

   Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

   Vad betyder totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer WunderbarGroup har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggarevärmdö för tillbyggnation och totalentreprenad av uterum med 2 våningar i Nacka. Bra kommunikation & jättefint arbete. Kan absolut rekommenderas. Rent och snyggt!

   Jakob E, Nacka

   Vår BRF i Värmdö tog hjälp av Byggarevärmdö för att gjuta om en ny betongplatta till innergården. Mycket skickliga hantverkare och deras projektledare kommunicerade väl under projektets gång.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   Vi anställde Byggarevärmdö för att bygga om vårat badrum till vår lägenhet i Gustavsberg. De var lätta att kontakta och erbjöd fri offert. Mycket kompetenta, snabba och prisvärda! Rekommenderar!

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Altanbyggnation Villa Nacka

   Byggarevärmdö hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

   Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

   Här utförde Byggarevärmdö en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

   Tillbyggnation Villa Värmdö

   Byggarevärmdö hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    08-437 33 642
    offert@byggarevärmdö.se

    Offert? Klicka här