Badrumsrenovering på Värmdö

Är det dags att rusta upp ditt badrum, våtrum eller tvättstuga? Då ska du vända dig till oss. Vi hjälper till med allt från golvavjämning och flytspackling till kakelsättning och läggning av våtrumsmatta. Dessutom kan vi hjälpa till att installera golvvärme. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Badrum

Vi har lång erfarenhet av totalrenovering av badrum och hjälper gärna till redan i planeringen.

Renovera Tvättstuga

Helhetslösningar inom tvättstugerenoveringar. 

Renovera Våtrum

Ett gediget arbete utfört av våtrumsbehörig personal med certifikat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ett byggföretag för badrumsrenovering i Värmdö kommun Renovera ditt badrum med vår hjälp

Ta hjälp av professionella hantverkare för badrumsrenovering

Ska ni rusta upp ditt badrum, våtrum eller tvättstuga? Vi har behörighet för arbete med våtrum och utför arbetet efter dina önskemål. Vi arbetar i hela Värmdö kommun, från Älta till Hemmesta, Kolvik, Vindö och Hanskrok.

När du anlitar oss får du följande:

  • Ett gediget arbete utfört av våtrumsbehörig personal med certifikat.
  • Möjlighet att själv påverka materialval och utförande.
  • Totalentreprenad med en projektledare som du har kontakt med under hela processen.

Skapa ett badrum som är både vackert och praktiskt

Ett fräscht badrum är en form av vardagslyx. Tillsammans skapar vi ett utrymme som är lika praktiskt som det är estetiskt tilltalande – här kan du både slappna av och sköta praktiska bestyr. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum och hjälper gärna till redan i planeringen. 

Hjälp med materialval när du renoverar badrum

 Våtrumsmatta eller klinkers? Marmor, keramik eller mosaik? Det finns massor av olika material att välja mellan när du ska renovera badrum. I denna fråga är det främst din smak och inredningsstil som avgör men vi bistår gärna med råd och hjälp för att hitta bäst lösningar för dig. Det gäller även övrig inredning som dusch, badkar och val av vägghängd eller fristående toalett.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Anzgar K
Projektledare

Nummer: 08-437 33 642
Mail: offert@byggarevärmdö.se

Anlita en byggnadsentreprenör som erbjuder generalentreprenad

 Vid en renovering i badrum är det många olika arbeten som ska utföras. Dels handlar det om rördragning, exempelvis om en golvbrunn ska flyttas, och dels om plattsättning, kakling och eventuellt dragning av ny el. Med oss som projektledare har du alltid bara en kontaktperson – vi ser till att varje arbete utförs av hantverkare med rätt kvalifikationer och koordinerar deras arbete.

Certifierad och behörig byggare ger trygghet

 Ett dåligt utfört arbete i badrum kan ge kostsamma konsekvenser. Läkage och fuktskador kan bli dyra att laga och försäkringsbolaget kan neka dig ersättning om arbetet inte är fackmannamässigt utfört. När du anlitar oss får du hjälp av auktoriserade, noggranna hantverkare med stor kunskap om badrumsrenovering.

Ett byggbolag som arbetar i hela Värmdö kommun

 Vi utför arbeten i hela Värmdö kommun samt i Stockholm i övrigt. Älta, Vindö, Djurö, Saltarö, Fjällsvik, Strömma och Kummelnäs är bara några exempel på orter där vi arbetar och har nöjda kunder. Tveka inte att kontakta oss om du bor i närheten och behöver hjälp. Vi ordnar allt från toalettrenovering och golvvärme till ett regelrätt spa.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

 Vi hjälper dig oavsett om du vill totalrenovera badrummet, bygga nytt eller bara renovera vissa delar. Renoveringens omfattning samt materialval är det som påverkar priset. Hör av dig till oss med information om ditt projekt och med dina önskemål så återkommer vi med en skräddarsydd offert. Om ROT-avdrag är aktuellt hjälper vi dig med det också.

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad kostar det att bygga badrum?

Det kan vara svårt att säga exakt vad kostnaden kan bli på grund av byggets eller renoveringens storlek samt vilket material ni väljer. Sedan kan det även vara skillnad på byggaren ni väljer. För att veta säkert kan ni skicka in en förfrågan och kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går en renovering till när vi anställer er?

Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

Vad betyder totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer Gestra har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

Altanbyggnation Villa Nacka

Gestra hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

Här utförde Gestra en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

Tillbyggnation Villa Värmdö

Gestra hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Anzgar K
Projektledare

Nummer: 08-437 33 642
Mail: offert@byggarevärmdö.se

Offert? Klicka här