Takläggning runt Värmdö & Gustavsberg

När du söker en takläggare på Värmdö vill vi vara ditt självklara val. Vi är ett gäng takläggare med lång erfarenhet inom branschen. Kvalitet och säkerhet är av största vikt för oss, samtidigt som vi kan erbjuda prisvärda takläggningsarbeten. Vi har en takfirma med hög prestige och professionalism är viktigt för oss. Oavsett om det är ett takbyte eller endast en takreparation du behöver står vi till ditt förfogande. För oss är inget arbete för litet och ingen utmaning för stor. Vi har kunskaper in alla olika typer av tak och på olika fastigheter.

Renovera Tak

Vi utför takrenovering på villor, radhus, förråd, attefallshus & garage.

Byta Tak

Genom att byta om takbeklädnaden kan ni ge fastigheten en ny härlig karaktär!

Lägga Tak

Du kan spara på sikt genom att lägga om taket!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare på Värmdö Vi renoverar tak i bl.a Ingarö, Gustavsberg och Norra Lagnö

  Säkra tak på Värmdö

  Vår samlade expertis inom tak sträcker sig mycket långt. Vi utför takläggning på Värmdö och områden där omkring så som Gustavsberg, Sickla och Finntorp. Takläggning är ett avancerat arbete och det krävs korrekta kunskaper för att kunna utföra ett säkert arbete. Vi kan förse dig med högkvalitativa tak som klarar av det svenska hårda klimatet och vet även vilka påfrestningar ett tak som ligger nära vattnet måste tåla.

  Viktigt med nöjda kunder

  För oss spelar det ingen roll om du har ett äldre tegeltak, ett modernt papptak eller ett enkelt plåttak. Vi utför alla arbeten med största noggrannhet och fokuserar mycket på kundnöjdhet. Innan vi påbörjar ett arbete utför vi alltid en takbesiktning och utifrån den kommer vi tillsammans med dig som kund att ta fram en lösning som alla blir nöjda med. Vi värnar om att alltid vara i tid samt utföra miljövänliga och dammfria arbeten som ger så liten påverkan på fastigheten som möjligt.

  Takläggning, takrenovering och takbyte

  Vi kan hjälpa till med takläggning på nya fastigheter så väl som takbyte och takrenovering på befintliga fastigheter. När du kontaktar oss skickar vi ut en takmontör som får ta en titt på ditt tak. Många gånge

  Jobbar på alla fastighetstyper i Skärgården

  Vi är vana att jobba med bostadsrättsföreningar och flerfamiljshus. I områden som Nacka, Orminge och Värmdö utför vi så väl takläggning som takbesiktning. Äger du villa i exempelvis Saltsjö-Boo eller Ingarö är du välkommen att kontakta oss för rådgivning. Vi kommer ut till dig och tar oss en titt på ditt tak. När vi har gett dig våra rekommendationer kan du be om en kostnadsfri offert. Med vår expertis och långa erfarenhet är vi det självklara valet för takläggning i Värmdötrakten. Vi lämnar gärna ut referenser på begäran om du vill se våra tidigare arbeten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   08-437 33 642
   offert@byggarevärmdö.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

   Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

   När bör jag göra en renovering av mitt torp?

   Att regelbundet underhålla torpet är en nödvändighet för att fastigheten inte ska sjunka i värde och för att upprätthålla säkerheten för de boende i torpet. Genom att bygga en bastu eller pool kan torpet med stor behållning användas som fritidsbostad eller bostad året runt.

   Hur går en renovering till när vi anställer er?

   Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

   Vad betyder totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer WunderbarGroup har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggarevärmdö för tillbyggnation och totalentreprenad av uterum med 2 våningar i Nacka. Bra kommunikation & jättefint arbete. Kan absolut rekommenderas. Rent och snyggt!

   Jakob E, Nacka

   Vår BRF i Värmdö tog hjälp av Byggarevärmdö för att gjuta om en ny betongplatta till innergården. Mycket skickliga hantverkare och deras projektledare kommunicerade väl under projektets gång.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   Vi anställde Byggarevärmdö för att bygga om vårat badrum till vår lägenhet i Gustavsberg. De var lätta att kontakta och erbjöd fri offert. Mycket kompetenta, snabba och prisvärda! Rekommenderar!

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Altanbyggnation Villa Nacka

   Byggarevärmdö hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

   Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

   Här utförde Byggarevärmdö en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

   Tillbyggnation Villa Värmdö

   Byggarevärmdö hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    08-437 33 642
    offert@byggarevärmdö.se

    Offert? Klicka här