Renovering runt Värmdö & Gustavsberg

När du vill få den bästa renoveringen i Värmdö kommun är vi byggfirman att förlita sig på! Våra hantverkare har kunskapen som krävs och mångårig erfarenhet av branschen. Genom att anlita oss kan du vara säker på att arbetet blir utfört korrekt och enligt rådande branschregler. Vi arbetar bl.a. i Gustavsberg, ingarö, Strömma, Kopparmora & Ängsvik.
Hör av dig till oss när du behöver hjälp med renovering, ombyggnader eller underhåll. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renoveringar

Oavsett om du vill renovera badrummet, källaren eller köket är vi rätt företag att anlita.

Ombyggnationer

Skräddarsydda lösningar anpassad efter era behov. Allt du behöver vid nästa ombyggnation!

Tillbyggnationer

Tillbyggnader av altaner, uteplatser, verandor, terass, altandäck, pooldäck & uterum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Renovering i Värmdö kommun Anlita professionell renoveringsfirma. Vi arbetar bl.a. i Ormingelandet, Gustavsberg, Ingarö, Strömma & Kopparmora!

  Bekymmersfri renovering för alla yrkesgrupper

  För oss är alla kunder lika betydelsefulla och vi arbetar med alla olika typer av yrkesgrupper i Värmdö kommun, från Saltsjö-Boo till Ingarö, Saltarö och Gustavsberg. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du är privatperson, företag, bostadsrättsförening eller byggföretag som söker en pålitlig samarbetspartner.

  Nöjd kundgaranti för din trygghet

  Vi lägger stor vikt i att se till så att alla våra kunder är nöjda, oavsett om det är ett stort eller litet arbete som ni anlitar oss för. Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi inte lämnar arbetsplatsen tills du är nöjd. På så sätt kan du känna dig säker på att du får det resultat som du strävar efter.

  Renovering av alla typer av ytor

  Oavsett om du vill renovera badrummet, källaren eller köket är vi rätt företag att anlita. Vi hjälper dig med alla olika delar av din lägenhet, ditt hus eller dina kontorslokaler och ser till att hitta smidiga och individuella lösningar som passar just era behov. Genom att bygga upp en bra relation med kunden får du också möjlighet att följa hela arbetets gång och vara så delaktig du önskar.

  En byggfirma med totalentreprenad i Nacka & Värmdö

  Ibland vill man bara kunna fokusera på andra saker i livet än att bostaden ska renoveras. Vi vet dessutom hur svårt och krångligt det kan vara att projektera en renovering på egen hand. Därför erbjuder vi totalentreprenad, vilket betyder att vi ansvarar för hela renoveringen från början till slut.

  Vi utför även renovering i Nacka. Läs mer om våra lokala byggare här.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   08-437 33 642
   offert@byggarevärmdö.se

   F-skatt gör möjlighet att nyttja ROT-avdraget

   Vi är en seriös och professionell byggentreprenör som innehar F-skatt. Det betyder att du som privatperson kommer att kunna använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för bland annat köksrenovering, renovering av tvättstuga eller renovering av fritidshus. Vi sköter kontakten med Skatteverket och levererar sedan en faktura med ett 30 % reducerat pris.

   Allt du behöver under ett och samma tak

   Att behöva vända sig till olika byggfirmor under en renovering är sällan roligt. Det är både tidskrävande och ger högre utgifter. Genom att välja oss som ditt byggföretag får du allt du behöver under ett och samma tak. Det betyder att vi har både VVS-montörer, golvsättare, målare, snickare och elektriker som kan se till att ditt projekt ros i hamn.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Vi förstår att du vill veta vad arbetet kan kosta och därefter erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter till alla våra kunder. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss och berätta mer om ditt projekt. Här kan du också få rådgivning och vägledning från våra kunniga och serviceinriktade hantverkare. Vi hjälper dig med hela eller delar av din renovering och lämnar ett perfekt resultat efter oss!

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

   Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

   När bör jag göra en renovering av mitt torp?

   Att regelbundet underhålla torpet är en nödvändighet för att fastigheten inte ska sjunka i värde och för att upprätthålla säkerheten för de boende i torpet. Genom att bygga en bastu eller pool kan torpet med stor behållning användas som fritidsbostad eller bostad året runt.

   Hur går en renovering till när vi anställer er?

   Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

   Vad betyder totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer WunderbarGroup har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggarevärmdö för tillbyggnation och totalentreprenad av uterum med 2 våningar i Nacka. Bra kommunikation & jättefint arbete. Kan absolut rekommenderas. Rent och snyggt!

   Jakob E, Nacka

   Vår BRF i Värmdö tog hjälp av Byggarevärmdö för att gjuta om en ny betongplatta till innergården. Mycket skickliga hantverkare och deras projektledare kommunicerade väl under projektets gång.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   Vi anställde Byggarevärmdö för att bygga om vårat badrum till vår lägenhet i Gustavsberg. De var lätta att kontakta och erbjöd fri offert. Mycket kompetenta, snabba och prisvärda! Rekommenderar!

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Altanbyggnation Villa Nacka

   Byggarevärmdö hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

   Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

   Här utförde Byggarevärmdö en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

   Tillbyggnation Villa Värmdö

   Byggarevärmdö hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    08-437 33 642
    offert@byggarevärmdö.se

    Offert? Klicka här