Renovering på Värmdö

När du vill få den bästa renoveringen i Värmdö kommun är vi byggfirman att förlita sig på! Våra hantverkare har kunskapen som krävs och mångårig erfarenhet av branschen. Genom att anlita oss kan du vara säker på att arbetet blir utfört korrekt och enligt rådande branschregler. Vi arbetar bl.a. i Gustavsberg, ingarö, Strömma, Kopparmora & Ängsvik.
Hör av dig till oss när du behöver hjälp med renovering, ombyggnader eller underhåll. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renoveringar

Oavsett om du vill renovera badrummet, källaren eller köket är vi rätt företag att anlita.

Ombyggnationer

Skräddarsydda lösningar anpassad efter era behov. Allt du behöver vid nästa ombyggnation!

Tillbyggnationer

Tillbyggnader av altaner, uteplatser, verandor, terass, altandäck, pooldäck & uterum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Renovering i Värmdö kommun Anlita professionell renoveringsfirma. Vi arbetar bl.a. i Ormingelandet, Gustavsberg, Ingarö, Strömma & Kopparmora!

Bekymmersfri renovering för alla yrkesgrupper

För oss är alla kunder lika betydelsefulla och vi arbetar med alla olika typer av yrkesgrupper i Värmdö kommun, från Saltsjö-Boo till Ingarö, Saltarö och Gustavsberg. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du är privatperson, företag, bostadsrättsförening eller byggföretag som söker en pålitlig samarbetspartner.

Nöjd kundgaranti för din trygghet

Vi lägger stor vikt i att se till så att alla våra kunder är nöjda, oavsett om det är ett stort eller litet arbete som ni anlitar oss för. Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi inte lämnar arbetsplatsen tills du är nöjd. På så sätt kan du känna dig säker på att du får det resultat som du strävar efter.

Renovering av alla typer av ytor

Oavsett om du vill renovera badrummet, källaren eller köket är vi rätt företag att anlita. Vi hjälper dig med alla olika delar av din lägenhet, ditt hus eller dina kontorslokaler och ser till att hitta smidiga och individuella lösningar som passar just era behov. Genom att bygga upp en bra relation med kunden får du också möjlighet att följa hela arbetets gång och vara så delaktig du önskar.

En byggfirma med totalentreprenad i Nacka & Värmdö

Ibland vill man bara kunna fokusera på andra saker i livet än att bostaden ska renoveras. Vi vet dessutom hur svårt och krångligt det kan vara att projektera en renovering på egen hand. Därför erbjuder vi totalentreprenad, vilket betyder att vi ansvarar för hela renoveringen från början till slut.

Vi utför även renovering i Nacka. Läs mer om våra lokala byggare här.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Anzgar K
Projektledare

Nummer: 08-437 33 642
Mail: offert@byggarevärmdö.se

F-skatt gör möjlighet att nyttja ROT-avdraget

Vi är en seriös och professionell byggentreprenör som innehar F-skatt. Det betyder att du som privatperson kommer att kunna använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för bland annat köksrenovering, renovering av tvättstuga eller renovering av fritidshus. Vi sköter kontakten med Skatteverket och levererar sedan en faktura med ett 30 % reducerat pris.

Allt du behöver under ett och samma tak

Att behöva vända sig till olika byggfirmor under en renovering är sällan roligt. Det är både tidskrävande och ger högre utgifter. Genom att välja oss som ditt byggföretag får du allt du behöver under ett och samma tak. Det betyder att vi har både VVS-montörer, golvsättare, målare, snickare och elektriker som kan se till att ditt projekt ros i hamn.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi förstår att du vill veta vad arbetet kan kosta och därefter erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter till alla våra kunder. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss och berätta mer om ditt projekt. Här kan du också få rådgivning och vägledning från våra kunniga och serviceinriktade hantverkare. Vi hjälper dig med hela eller delar av din renovering och lämnar ett perfekt resultat efter oss!

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad kostar det att bygga en altan?

Det kan vara svårt att säga exakt vad kostnaden kan bli på grund av byggets eller renoveringens storlek samt vilket material ni väljer. Sedan kan det även vara skillnad på byggaren ni väljer. För att veta säkert kan ni skicka in en förfrågan och kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går en renovering till när vi anställer er?

Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

Vad betyder totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer Gestra har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

Altanbyggnation Villa Nacka

Gestra hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

Här utförde Gestra en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

Tillbyggnation Villa Värmdö

Gestra hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Anzgar K
Projektledare

Nummer: 08-437 33 642
Mail: offert@byggarevärmdö.se

Offert? Klicka här