Byggföretag på Värmdö

Byggarevärmdö är ett professionellt byggföretag som har lång erfarenhet inom byggnation och renoveringsbranschen. Vi verkar i Storstockholm med särskilt fokus på Värmdö och Nacka. Vår byggfirma utför allt inom renovering och bygg. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med nyproduktion, tillbyggnader och underhåll.

Nybyggnation

Vi utför nyproduktion av hus, garage, attefallshus, stugor, fritidshus & förråd

Ombyggnad & Renovering

Vi utför totalrenoveringar av hus, lägenheter, källare, badrum & kök

Tillbyggnation

Tillbyggnader av altaner, uteplatser, verandor, terass, altandäck, pooldäck & uterum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Går du i renoveringstankar?

  När du behöver en totalentreprenör som kan köksmontering, källarrenovering och övrig lägenhetsrenovering kan du vända dig till oss. Vi utför en god planering i förväg när du till exempel vill renovera ditt sovrum eller vardagsrum. Vi kan också renovera ditt badrum och då utföra kakelsättning.

  Vi kommer gärna förbi er bostad och gör ett helt kostnadsfritt hembesök. Hos oss får du gratis offert och du är välkommen att kontakta oss för snabb återkoppling.

  Byggfirma i Värmdö kommun Certifierad och behörig byggare ger trygghet

  Väletablerat byggbolag på Värmdö

  Byggarevärmdö är ett väletablerat och komplett byggbolag som erbjuder totalentreprenad i egen regi. Vi kan renovera badrum och tvättstuga och även assistera i att renovera toalett. Om du söker en trallbyggare som kan bygga tralldäck kan du också vända dig till oss.

  Vi erbjuder nöjd-kund-garanti

  Att du blir nöjd som kund är viktigast för oss och när vi lämnar arbetsplatsen vill vi att allt ska bli som planerat enligt dina önskemål. Därför ger vi nöjd-kund-garanti där vi åtgärdar eventuella brister eller fel.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   08-437 33 642
   offert@byggarevärmdö.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

   Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

   När bör jag göra en renovering av mitt torp?

   Att regelbundet underhålla torpet är en nödvändighet för att fastigheten inte ska sjunka i värde och för att upprätthålla säkerheten för de boende i torpet. Genom att bygga en bastu eller pool kan torpet med stor behållning användas som fritidsbostad eller bostad året runt.

   Hur går en renovering till när vi anställer er?

   Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

   Vad betyder totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer WunderbarGroup har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggarevärmdö för tillbyggnation och totalentreprenad av uterum med 2 våningar i Nacka. Bra kommunikation & jättefint arbete. Kan absolut rekommenderas. Rent och snyggt!

   Jakob E, Nacka

   Vår BRF i Värmdö tog hjälp av Byggarevärmdö för att gjuta om en ny betongplatta till innergården. Mycket skickliga hantverkare och deras projektledare kommunicerade väl under projektets gång.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   Vi anställde Byggarevärmdö för att bygga om vårat badrum till vår lägenhet i Gustavsberg. De var lätta att kontakta och erbjöd fri offert. Mycket kompetenta, snabba och prisvärda! Rekommenderar!

   Karin T, Gustavsberg

   Målgrupper Bland våra kunder finns privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i Värmdö och Nacka.

   Privatperson

   Vi har lång erfarenhet av att utföra totalentreprenad, underhåll och byggnadsarbeten till privatpersoner. Kontakta oss för rådgivning kring ROT-avdraget, planering eller andra frågor du har.

   Villaägare

   Genom åren har vi hjälpt många villaägare och fastighetsägare med utbyggnad och tillbyggnad av deras hus. Hos oss kan du få goda referenser.

   Bostadsrättförening

   Bland våra vanligaste kunder finns BRF:er, där vi kan utföra alla former av underhåll som höjer värdet på bostaden. Med vår hjälp kan ni underlätta driften och underhållet på föreningens lokaler.

   Företag

   Vi arbetar gärna som underentreprenör eller som samarbetspartner med andra företag. Genom vårt breda kontaktnät kan vi snabbt komma igång med nya projekt och garantera ett gott resultat.

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Altanbyggnation Villa Nacka

   Byggarevärmdö hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

   Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

   Här utförde Byggarevärmdö en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

   Tillbyggnation Villa Värmdö

   Byggarevärmdö hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    08-437 33 642
    offert@byggarevärmdö.se

    Offert? Klicka här