Bygga Altan runt Värmdö & Gustavsberg

Vår byggfirma hjälper dig att bygga altaner på Värmdö.
Hör av dig till oss när du behöver hjälp med nyproduktion, tillbyggnader och underhåll. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Nybyggnation Altan

Vi utför nybyggnation av altaner, terasser, trädäck & pergolas

Lösvirke Altan

En skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov. Det du behöver för att utforma ditt drömboende.

Tillbyggnation Altan

Tillbyggnader av altaner, uteplatser, verandor, terass, altandäck, pooldäck & uterum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Altanbyggnation i Värmdö kommun Anlita professionella snickare för att bygga en perfekt uteplats

  Vår byggfirma hjälper dig att bygga altan på Värmdö

  Altanen är en underbar plats för att njuta av den svenska sommaren. Den kan konstrueras på många sätt, antingen fristående eller i anslutning till ett hus, uthus eller lekstuga. Den kan uppföras för att ge skugga och svalka eller placeras så att ni kan njuta av sol hela dagen. Du väljer själv.

  Vill du bygga altan på Värmdö?

  Våra kunniga hantverkare hjälper dig att bygga den perfekta terrassen överallt i Värmdö kommun, från Saltsjö-Boo till Ingarö, Saltarö och Gustavsberg.

  När vi bygger din altan får du:

  • En skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov. Det du behöver för att utforma ditt drömboende.
  • En altan som konstrueras på plats och som kan vara antingen arkitektritad eller utformad efter dina önskemål. Du har full insyn i hela vår arbetsprocess.
  • Ett förstklassigt och kvalitetssäkrat slutresultat. Vi arbetar med tryckimpregnerat virke av hög kvalitet och har stor kunskap.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   08-437 33 642
   offert@byggarevärmdö.se

   Ta hjälp av en byggare med lång erfarenhet av altanbygge

    Vi har många års erfarenhet av att bygga med lösvirke och kan därför garantera utmärkta slutresultat. Dessutom har vi ett brett kontaktnät som innefattar allt från arkitekter till materialtillverkare och elektriker. Oavsett hur omfattande ditt uteplatsbygge är kan vi underlätta processen och hitta smidiga lösningar.

   Från ritning till färdig altan – vi är det enda byggbolaget du behöver

   Tack vare våra kunniga medarbetare och många kontakter kan vi bli din huvudentreprenör. Det innebär att vi ordnar allt du behöver, från hjälp med att ta fram ritningar för en veranda till att dra in el och vatten i ett utekök. Du kan lugnt luta dig tillbaka och låta oss sköta kontakten med andra yrkesgrupper.

   Våra snickare kan hjälpa dig med bygglovsfrågor

   Vissa uteplatser kan kräva bygglov. Det gäller till exempel om altanen avsevärt ändrar fastighetens utseende, om den är väldigt stor eller om den räknas som en nybyggnad eller tillbyggnad. För exakt information om vad som gäller ska du vända dig till kommunen, men vi bistår gärna med goda råd och vår samlade kunskap när du fyller i bygglovsansökan.

   Altanen är en bra investering för både livskvalitet och fastighetsvärde

   En fin och rofylld uteplats ökar inte bara trivseln. Det kan också öka värdet på fastigheten den dag du säljer. Ett välbyggt pooldäck, en mysig veranda eller en vacker pergola tillför mycket charm och bruksvärde vilket kan ge dig mer betalt för huset om eller när du väljer att sälja det.

   Kontakta en rekommenderad byggmästare för en kostnadsfri offert

   Hur mycket kostar det att bygga en uteplats? Det finns inget enkelt svar på den frågan utan det beror helt på hur omfattande projektet blir. Hos oss kan du få en kostnadsfri offert. Hör av dig till oss med en detaljerad beskrivning av dina önskemål så återkommer vi till dig med en uppskattning. Ju mer uppgifter du kan ge oss, desto bättre kan vi uppskatta priset. 

   Altan med ROT-avdrag – vi hjälper dig

    Vissa uteplatsbyggen ger rätt till ROT-avdrag, exempelvis renovering och ombyggnad av altaner sammanbyggda med ett bostadshus. Vi hjälper dig gärna med detta. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

   Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

   När bör jag göra en renovering av mitt torp?

   Att regelbundet underhålla torpet är en nödvändighet för att fastigheten inte ska sjunka i värde och för att upprätthålla säkerheten för de boende i torpet. Genom att bygga en bastu eller pool kan torpet med stor behållning användas som fritidsbostad eller bostad året runt.

   Hur går en renovering till när vi anställer er?

   Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

   Vad betyder totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer WunderbarGroup har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggarevärmdö för tillbyggnation och totalentreprenad av uterum med 2 våningar i Nacka. Bra kommunikation & jättefint arbete. Kan absolut rekommenderas. Rent och snyggt!

   Jakob E, Nacka

   Vår BRF i Värmdö tog hjälp av Byggarevärmdö för att gjuta om en ny betongplatta till innergården. Mycket skickliga hantverkare och deras projektledare kommunicerade väl under projektets gång.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   Vi anställde Byggarevärmdö för att bygga om vårat badrum till vår lägenhet i Gustavsberg. De var lätta att kontakta och erbjöd fri offert. Mycket kompetenta, snabba och prisvärda! Rekommenderar!

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Altanbyggnation Villa Nacka

   Byggarevärmdö hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

   Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

   Här utförde Byggarevärmdö en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

   Tillbyggnation Villa Värmdö

   Byggarevärmdö hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    08-437 33 642
    offert@byggarevärmdö.se

    Offert? Klicka här