Loading...


Panelbyten på Värmdö

När du anlitar oss får du hjälp av en rutinerad byggare med många års erfarenhet. Vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om ett mindre restaureringsarbete som att byta ut några ruttna plankor eller en omfattande fasadrenovering. Vi har vår bas på Värmdö och tar oss an jobb i hela omnejden inklusive områden som Stavsnäs, Ingarö, Gustavsberg, Saltsjö-Boo, Nacka, Djurö och Norra Lagnö. Välkommen att kontakta vår byggfirma för att få en kostnadsfri offert.

Byta Ytterpanel & Renovera Fasad

Vi utför panelbyten av villor, radhus, förråd, attefallshus & garage. Kontakta vårt byggföretag på Värmdö idag!

Byta Innerpanel

Genom att installera en ny innerpanel & renovera träfasaden kan ni ge köket eller vardagsrummet en härlig karaktär!

Tilläggsisolering

Du kan spara på sikt genom att byta ut fasaden eller husets tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Behov av ett Fasadbyte på Värmdö? Vi Byter Paneler i bl.a Ingarö, Gustavsberg och Norra Lagnö

Högkvalitativa fasadrenoveringar, reparationer, panelbyten och mer

Tack vare vår långa erfarenhet av branschen, breda kompetens i arbetslaget och tillgång till egen byggställning med mera så kan vi ge dig totalentreprenad i egen regi för alla byggtjänster vi erbjuder. Du kan med andra ord få hela jobbet gjort av ett och samma företag och slipper anlita fler leverantörer för att ta hand om separata delar av jobbet. Oss kan du anlita för arbeten på alla typer av fasader.

Här följer ett urval av tjänsterna vi erbjuder:

  • Fasadmålning
  • Tilläggsisolering
  • Fogning
  • Byte och renovering av utvändig panel
  • Byten av träfasader

Våra skickliga hantverkare garanterar ett bra resultat

Vårt arbetslag består av hantverkare med olika specialistområden så som snickeri, isolering och mycket annat. Vi hjälper dig med din fasad både invändigt och utvändigt oavsett om det är en trä-, tegel-, plåt- eller putsfasad. Av oss får du nöjd kundgaranti, vilket i praktiken innebär att vi inte kommer se vårt arbete som avslutat förrän du är nöjd med resultatet.

Kundgrupper och omdömen från tidigare kunder

Vi tar oss an fasadarbeten i hela regionen runt Värmdö och du hittar nöjda tidigare kunder till oss i bland annat Skärmarö, Holmviksskogen, Evlinge och Idalen. Under våra år i branschen har vi genomfört renoveringar, reparationer, fasadmålningar och andra byggtjänster åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Om du vill ta del av referenser från tidigare kunder innan du bestämmer dig för att anlita oss är det bara att fråga.

Tilläggsisolera fastigheten för att spara pengar på sikt

Fasadarbeten måste inte nödvändigtvis ske för att fasaden är sliten eller behöver repareras. En tilläggsisolering är exempel på en tjänst som kan vara bra att utföra även om det inte finns något behov av en uppfräschning. Med en ny tilläggsisolering gör du fastigheten mer energieffektiv och kan därigenom spara pengar på sikt i uppvärmningskostnader. Om du anlitar oss tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar perfekt för din fastighets förutsättningar.

Privat beställare? Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Vill du att vi ska utföra ett fasadarbete på din privata bostad? Då har du möjligheten att utnyttja ROT-avdraget och därigenom sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Kontakta Skatteverket för mer information.

Frågor eller funderingar om fasad- och panelarbeten?

Välkommen att kontakta oss med förfrågningar om fasadarbeten. Vi återkopplar inom 48 timmar med en offert som du får utan kostnad eller krav på motprestation. Självklart står vi också redo att hjälpa dig med eventuella frågor och funderingar, exempelvis frågor om vilket material som skulle kunna tänkas fungera bäst för din fasad. Vi tar alltid fram en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning åt dig.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Anzgar K
Projektledare

Nummer: 08-437 33 642
Mail: offert@byggarevärmdö.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad kostar det att bygga ett hus?

Det kan vara svårt att säga exakt vad kostnaden kan bli på grund av byggets eller renoveringens storlek samt vilket material ni väljer. Sedan kan det även vara skillnad på byggaren ni väljer. För att veta säkert kan ni skicka in en förfrågan och kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går en renovering till när vi anställer er?

Vi satsar alltid på ett nära samarbete med dig som kund när vi utför renoveringar. För oss är det viktigt att bibehålla fastigheten karaktär samtidigt som vi utför underhållet helt enligt dina önskemål. Våra snickare och målare är certifierade och har god erfarenhet inom branschen.

Kan jag använda ROT-avdrag till min renovering?

Du kan ansöka om ROT-avdrag om renoveringen sker i ett hem som tillhör en fastighetsägare. ROT är förkortning för renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Alla typer av underhåll är giltiga i en bostadsrätt som du äger.

Vad betyder totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer Gestra har du därför endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

Altanbyggnation Villa Nacka

Gestra hjälpte en villaägare i Nacka med tillbyggnation av trädäck och inglasad veranda.

Badrumsbyggnation Lägenhet Nacka

Här utförde Gestra en totalrenovering av badrum till lägenhetsägare inklusive VVS, El & Plattsättning.

Tillbyggnation Villa Värmdö

Gestra hjälpte en fastighetsägare i Värmdö med tillbyggnation av uterum, trappa och räcke.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Anzgar K
Projektledare

Nummer: 08-437 33 642
Mail: offert@byggarevärmdö.se

Offert? Klicka här